Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Neem contact op!

Camping pipowagen

voorbeeld-achtergrond2Een pipowagen voor op de camping is dé manier om uw gasten de mogelijkheid tot luxe kamperen te bieden. Een pipowagen is stijlvol, ruim en voorzien van alle gemakken zoals aparte slaapverblijven, een terras en een eigen keuken. Zo kunt u uw gasten iets unieks aanbieden en uzelf als recreatieondernemer onderscheiden van de concurrentie. Op de camping kan de pipowagen als verblijfplaats dienen voor 8 tot 9 mensen, maar ook gezinnen met kinderen zullen een fantastische vakantie hebben in de pipowagen op hun favoriete camping.

Koop, huur of lease een pipowagen voor uw camping

Als u zelf een pipowagen wilt kopen voor op de camping dan kunt u deze helemaal naar uw eigen zin in laten richten en ook de buitenkant kunt u laten bedrukken in de stijl van de camping. Zo trekt uw pipowagen zeker de aandacht! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u eerst een pipowagen wilt uitproberen of dat u gewoon liever niet koopt. Dan is het mogelijk om een pipowagen te huren of te leasen. De voordelen van het huren van een pipowagen voor uw camping zijn:

  • U hoeft niet in een keer veel geld te investeren;
  • Het contract is flexibel en heeft een opzegtermijn van 5 jaar;
  • De investeringsaftrek en de BTW zijn realiseerbaar doordat het boekhoudkundig eigendom bij de huurder ligt;
  • U betaalt een all-in prijs, dus geen verborgen kosten.

De voordelen blijven maar oplopen dus wacht niet langer en informeer vandaag nog naar de mogelijkheden. Voor u het weet heeft u uw eigen pipowagen op de camping. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer +31 (0) 681616360.

Bezoekers bezochten ook:

[link output="inline"]

Werkplaats en bezichtingen

Zaagmolen 5
4751VK Oud Gastel

M: +31 (0) 681616360
E: