Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Neem contact op!

Circuswagen

voorbeeld-achtergrond2Een circuswagen is een van de beste manieren om een luxe kampeervakantie te ervaren. Een circuswagen, ook wel pipowagen genoemd, is een soort caravan maar dan veel ruimer en luxer ingericht. Het is meer een huis op wielen dan een caravan en biedt u alle gemakken van thuis, maar dan op vakantie. Depipowagen.nl is de expert op het gebied van de bouw en de verkoop en verhuur van een circuswagen. Informeer dus vandaag nog naar de prijzen en geniet binnenkort van een geweldige vakantie in een van onze circuswagens.

Geen circus, maar wel een feestje in onze circuswagen

De circuswagen is ook een ideale accommodatie voor vriendengroepen. Er zijn verschillende modellen die een slaapplaats aan maar liefst 9 personen kunnen bieden. Ideaal dus voor een gezellig feestje of een barbecue met vrienden. Zelfs de standaard circuswagen beschikt over alle gemakken van thuis zoals:

  • Een overdekt terras;
  • Openslaande ramen en deuren rondom;
  • Een keukenblok met kastjes, een boiler, koelkast en een kooktoestel;
  • Vinyl vloerbedekking;
  • Een extra terras van Meranti hardhout.

Geniet op uw gemak met een circuswagen van depipowagen.nl. Voor meer informatie over onze wagens en de mogelijkheden voor u als particulier of bedrijf kunt u ons bereiken door te bellen met +31 (0) 681616360. Onze medewerkers staan u graag te woord bij het beantwoorden van al uw vragen.

Bezoekers bezochten ook:

[link output="inline"]

Werkplaats en bezichtingen

Zaagmolen 5
4751VK Oud Gastel

M: +31 (0) 681616360
E: