Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Neem contact op!

Home » Zigeunerwagen kopen

Zigeunerwagen kopen

voorbeeld-achtergrond2Een zigeunerwagen of pipowagen kopen als particulier of bedrijf is misschien wel een van de beste aankopen als u van luxe kamperen houdt. En luxe is het zeker! Bij depipowagen.nl kunt u een zigeunerwagen kopen die is voorzien van alle gemakken die u zich tijdens de vakantie maar kunt wensen. Daarbij zien onze wagens er ook nog eens zeer stijlvol uit omdat ze zijn gebouwd van hoogwaardige materialen. En vindt u het te prijzig om nu al een zigeunerwagen te kopen, dan kunt u er bij depipowagen.nl ook één huren of leasen!

Verzeker uzelf van een luxe slaapplaats door een zigeunerwagen te kopen

Het voordeel van een zigeunerwagen is dat u er letterlijk alle kanten mee op kunt. U kunt de zigeunerwagen verplaatsen wanneer u wilt zodat u altijd en overal een luxe slaapplaats heeft. U kunt een zigeunerwagen kopen in verschillende afmetingen. Ons meest gangbare model is daarbij voorzien van:

  • Een overdekt terras;
  • Openslaande ramen en tuindeuren;
  • Overal dubbelglas;
  • Twee slaapplaatsen inclusief matrassen;
  • Een keukenblok met 4 pits kooktoestel.

Wacht daarom niet langer met het kopen van de zigeunerwagen van uw dromen of vraag naar de mogelijkheden tot leasen of huren. U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0) 681616360. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u voorzien van advies om tot de beste zigeunerwagen voor uw situatie te komen.

Bezoekers bezochten ook:

[link output="inline"]

Werkplaats en bezichtingen

Zaagmolen 5
4751VK Oud Gastel

M: +31 (0) 681616360
E: